Θαλάσσια Μουσικά Παιχνίδια

Submitted on Τετ, 06/07/2017 - 12:18

Η έκφραση μέσω της μουσικής είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας που σκοπό έχει την επικοινωνία της ομάδας ώστε να γίνει ένα!

Με πολύ χαρά σας προσκαλούμε να ζήσουμε παρέα τα μουσικά παιχνίδια στο παραθαλάσσιο κάμπινγκ του Armenistis στην Χαλκιδική στις 20-25 Ιουνίου. 

Ήχος=Κίνηση= Ζωή
Σεμινάριο "Θαλάσσια Μουσικά Παιχνίδια"
Εισηγητής: Κώστας Αναστασιάδης
Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ

Στη βιωματική διδασκαλία ρυθμολογίας και κίνησης ο Κώστας Αναστασιάδης μας ξεναγεί σε μια τοιχογραφία παραδοσιακών και μοντέρνων ρυθμών που λειτουργεί ως πολύτιμη πύλη για απόδραση στο παρελθόν, με σκοπό την έκφραση μας στο παρόν μέσα από την κατανόηση του χρόνου, τις αντιθέσεις του ρυθμού με βάση την τετρακτύς.
Το εργαστήριο είναι ανοικτό σε κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία που θέλει να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (Τυμπανιστής, Συνθέτης)

Ο drummer Κώστας Αναστασιάδης, έχοντας όλ’ αυτά τα χρόνια συμπράξει με ετερόκλητα μουσικά σχήματα στην παγκόσμια σκηνή, αναδεικνύει και υποστηρίζει πλέον με την ώριμη αυτοσχεδιαστική του δεξιοτεχνία, τoν μοναδικά ιδιαίτερο παλμό του μέσα στο χώρο του χρόνου.

Έχοντας διακριθεί με τον έπαινο του ¨Μοναδικά Ιδιαίτερου Στυλίστα¨ (Unique Individual Stylist Award ) που εγκαινιάστηκε από το P.I.T. (Percussion Institute of Technology) στο Los Angeles της California) ειδικά για να αποδοθεί τιμή στις καινοτόμες δεξιότητές του, ο Κώστας Αναστασιάδης ως ανήσυχος ερευνητής που σέβεται ωστόσο τις ρίζες του, μελετά και αναζητά την παράδοση και την εξέλιξη της, δημιουργώντας ένα φρέσκο κράμα διαθέσεων του ήχου.