Paul Fister a murit

Submitted on Mie, 05/31/2017 - 11:14

Cascadorul Paul Fister a murit la 30 mai 2017, potrivit paginii de Facebook a Uniunii Cascadorilor din România. A făcut parte din prima generație de cascadori din România.

Anunțul  a fost făcut de Uniunea Cascadorilor din România. „Nu mor caii când vor câinii”… Aceasta era vorba lui Paul Fister. Din păcate, de aceasta data, „cainii” nu au mai fost așa de blânzi. Au muscat adânc și au fugit, luandu-l odată cu ei pe cel care a fost supranumit „Ultimul Haiduc”… Toți cei care vor sa aducă un ultim omagiu, sunt așteptați la capela Cimitirului Raiciu din Buftea. Drum bun, haiducul nostru drag!! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tău!!

Paul Fister s-a născut în Brașov, la 7 septembrie 1944. La vârsta de 22 de ani și-a schimbat domiciliul în orașul Buftea, unde a început cariera de actor și cascador la Centrul de Producție Cinematografică Buftea. A jucat și a executat cascadorii în zeci de filme de acțiune românești și coproducții semnate de regizori celebrii, de-a lungul a cinci decenii de carieră cinematografică.

© Libertatea