Ενδιαφέροντα

ΕΛΛΑΔΑ : Κράτος… κλέφτης και στο ενοίκιο – Ανατροπές στους φόρους ακινήτων

Submitted by editor on Σάβ, 07/29/2017 - 16:53

Του Γιώργου Αυτιά

 

Έρχονται αλλαγές στα ακίνητα και μάλιστα με χρονοδιάγραμμα και συγκεκριμένες στοχεύσεις.

Όπως αναφέρουν από το υπουργείο Οικονομικών, οι αλλαγές επιβάλλονται τόσο από τους δανειστές όσο και από τις δικαστικές αποφάσεις.

Ωστόσο, οι φόροι ακινήτων καθίστανται αβάστακτοι.

Δείτε!

1. Ο φόρος ενοικίων πλέον θα παίρνει τα μισά εισοδήματα των ιδιοκτητών.

2. Οι αντικειμενικές μπορεί να υποχωρήσουν, αλλά θα αυξηθεί ο συντελεστής, αφού οι δανειστές θέλουν τα 2,56 δισ. ευρώ.

Σε λίγα χρόνια τα τραπεζικά καταστήματα θα είναι σπάνια όσο και τα video club

Submitted by editor on Σάβ, 07/29/2017 - 15:04

Η είδηση ότι η αρχαιότερη τράπεζα του κόσμου, Banca Monte dei Paschi di Siena, αναγκάζεται να προβεί σε δραστικές μειώσεις υποκαταστημάτων και προσωπικού για να μην οδηγηθεί σε «λουκέτο» φέρνει ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο της συρρίκνωσης των τραπεζικών ιδρυμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και αν η Ευρώπη έχει τα δικά της προβλήματα λόγω των «κόκκινων» δανείων και της ανάγκης των τραπεζών να επιβιώσουν μέσα σε περιβάλλον έλλειψης κεφαλαίων, η παγκόσμια τάση συρρίκνωση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην τρομακτική εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

Ο υπουργός Εσωτερικών Chaudhry Nisar αποτύχει

Submitted by admin on Τετ, 02/15/2017 - 11:43

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε ένα δοκίμιο και ανακάτεψε τις λέξεις για να δημιουργήσει ένα δείγμα βιβλίου. Όχι μόνο επιβίωσε πέντε αιώνες, αλλά κυριάρχησε στην ηλεκτρονική στοιχειοθεσία, παραμένοντας με κάθε τρόπο αναλλοίωτο.