Μαμμακεδονική Οντάριο, Μουσική βραδιά και κοπή Βασιλόπιτας

Submitted by apptellect on Παρ, 02/24/2017 - 11:11

 

Του Ι. Σ. Σαραϊδάρη

Η πρώτη εκδήλωση για το νέο έτος οργανώθηκε από Συμβούλιο της Παμμακεδονικής  στο στην κύρια αίθουσα του κτιρίου της στις 15 του Ιανουαρίου.

Ήταν μια Μουσική βραδιά με πολύ τραγούδι γνήσια λαϊκή μουσική και άφθονο κρασί που συνόδευε τους εκλεκτούς μεζέδες από το εστιατόριο ΜΕΓΑΣ. Η ευθυμία και το κέφι επικρατούσαν από νωρίς στην κατάμεστη αίθουσα όπου η φωνή της Έλενας Ηλιάδη μέσα από τους λαϊκούς τόνους της μουσικής υπόκρουσης της μουσικής της συνοδείας της ορχήστρας του Γιώργου Αζελή κυριαρχούσε και έδινε τον ρυθμό.

Το ξεκίνημα της άρτια οργανωμένης εκδήλωσης σημείωσε η είσοδος στην αίθουσα, σε συνδυασμό με το χαμήλωμα του φωτισμού, ομάδας μελών του γυναικείου τμήματος της Οργάνωσης που χορευτικά και έχοντας ενώσει τις μελωδικές τους φωνές σε χορωδιακό επίπεδο απέδιδαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα με μια επιτυχημένη αυτοσχέδια δική τους σκωπτική επιλογή που κριτικάριζε τις ημέρες  και έργα της ελληνικής πολιτικής κατάστασης. 

Η Τερέζα Νικολαΐδης που είχε και τον ρόλο της οικοδέσποινας (παρουσιάστριας) αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και προλόγισε παρουσίασε τον πρόεδρο Δημήτρη Κάρα, για να κηρύξει την έναρξη του προγράμματος.

Ο πρόεδρος κος, Δημήτρης Κάρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο συμβούλιο για το δύσκολο εθελοντικό έργο που έχουν αναλάβει και εκτελούν πάντοτε με επιτυχία μη παραλείποντας να τονίσει για ακόμη μια φορά ότι η άψογη οργάνωση της εκδήλωσης  της βραδιάς οφείλεται σε εκείνους και μόνο.    

Η υπόλοιπη βραδιά αφιερώθηκε στην λαϊκή μουσική τον χορό και το τραγούδι με την Έλενα Ηλιάδη.